1 z 11
![Pyszne lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Sprawdź, jak łatwo...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/ba/01/62b1922ede07b_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe
Pyszne lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Sprawdź, jak łatwo możesz je przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 11
![Do przygotowania lodów z naszego przepisu nie potrzebujesz...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/f6/49/62b1922a4b28f_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Przepis
Do przygotowania lodów z naszego przepisu nie potrzebujesz maszynki. Możesz zamrozić je w pudełku spożywczym lub w specjalnych foremkach do lodów na patyku.
3 z 11
![Warto zrobić lody ze świeżych brzoskwiń. Najpierw umyj...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/0e/19/62b1920898e55_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 1
Warto zrobić lody ze świeżych brzoskwiń. Najpierw umyj owoce, przekrój na pół i usuń pestki. Ułóż brzoskwinie w naczyniu żaroodpornym i wstaw do nagrzanego piekarnika na 200 stopni Celsjusza. Piecz ok. 20 minut.
4 z 11
![Wyjmij brzoskwinie z piekarnik i przestudź. Dzięki...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/c1/8b/62b1920d12c9a_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 2
Wyjmij brzoskwinie z piekarnik i przestudź. Dzięki podpieczeniu będą miały wyrazisty smak i mniej wody.