5 z 10
![Obierz każdy owoc ze skórki i przełóż do wysokiego naczynia....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/12/48/62b192110ace6_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 3
Obierz każdy owoc ze skórki i przełóż do wysokiego naczynia. Jeśli nie masz aktualnie świeżych brzoskwiń, to możesz wykorzystać brzoskwinie z zalewy. Wystarczy je odcedzić.
6 z 10
![Zmiksuj brzoskwinie blenderem. Dodaj jogurt i ponownie...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/96/9f/62b1921447eb4_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 4
Zmiksuj brzoskwinie blenderem. Dodaj jogurt i ponownie zmiksuj całość przez kilka sekund, aby do połączenia masy.
7 z 10
![Jeśli to konieczne, to dopraw lody cukrem pudrem lub miodem....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/58/2d/62b192175e4dc_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 5
Jeśli to konieczne, to dopraw lody cukrem pudrem lub miodem. Przelej masę do pudełka spożywczego i schowaj do zamrażarki na 3 godziny. Po godzinie możesz je delikatnie przemieszać widelcem.
8 z 10
![Wyjmij lody z zamrażalnika na 5 minut przed podaniem, by...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/d0/a1/62b1921cbf898_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 6
Wyjmij lody z zamrażalnika na 5 minut przed podaniem, by łatwiej się nakładały.