Farma Bii
Menu A
Przystawka:
Bulion Dashi kombu, ravioli z warzywami i ziołami
Danie główne:
Stek z papryki, orzechy, sos morelowy, pasta z tamaryndowca, pszenica
Deser:
Sernik z żelem z passiflory, salsa z ananasa
Menu B
Przystawka:
Bulion Dashi kombu, ravioli z warzywami i ziołami
Danie główne:
Rolada z Perliczki sous-vide, sos morelowy, pasta z tamaryndowca, pszenica
Deser:
Sernik z żelem z passiflory, salsa z ananasa
Bagatela Restauracja (Hotel Kolumna Park***)
Menu A
Przystawka:
Lebneh sojowe, podany z piklowanymi warzywami, bakłażanem marynowanym w Miso zawiniętym w Nori oraz chips'em z batata
Danie główne:
Stek z selera marynowany w oliwie i cytrynie, podany z sałatką z jarmużu, granatu, papryki, płatkami chabru, sosu z czerwonej pomarańczy z dodatkiem wody z kwiatów pomarańczy i chrupiącej tapioki
Deser:
Mus Malibu z czekoladową pianką, galaretką ananasową i biszkoptem orzechowym
Menu B
Przystawka:
Kalmary baby karmelizowane w sosie rybnym i czosnku, podane z piklowanymi warzywami, bakłażanem marynowanym w Miso zawiniętym w Nori oraz chips'em z batata
Danie główne:
Porchetta z koprem włoskim, szpinakiem i polędwiczką wieprzową podana z sosem demi glace, ziemniaczanym krokietem z Gorgonzolą, marynowaną kalarepą, truskawką i chrupiącą tapioką
Deser:
Mus Malibu z czekoladową pianką, galaretką ananasową i biszkoptem orzechowym
Angelo Ristorante
Menu A
Przystawka:
Panna cotta al gorgonzola / Panna cotta z serem gorgonzola, karmelizowaną gruszką i orzechami
Danie główne:
Risotto con salmone affumicato, piselli e parmigiano / Risotto z wędzonym łososiem, skórką z cytryny, zielonym groszkiem i parmezanem
Deser:
Torta fredda al limoncello /
Cytrynowy sernik mascarpone z limoncello i musem malinowym
Menu B
Przystawka:
Paté di fegatini di pollo con cipolla caramellata e crostini / Pasztecik drobiowy z karmelizowaną cebulką i włoskim crostini
Danie główne:
Pappardelle in salsa cremosa di funghi con prosciutto / Pappardelle w sosie kremowo-grzybowym z szynką parmeńską
Deser:
Torta fredda al limoncello /
Cytrynowy sernik mascarpone z limoncello i musem malinowym
Miska Gastro Bowls (Puro Hotel)
Menu A
Przystawka:
Sajgonka z warzywami, chutney jabłkowy z chipotle
Danie główne:
Pad thai z tofu, tamarynd, kiełki fasoli, orzeszki ziemne
Deser:
Pudding ryżowy z mango i kruszonką panko
Menu B
Przystawka:
Sajgonka z warzywami, chutney jabłkowy z chipotle
Danie główne:
Pad thai z kurczakiem, tamarynd, kiełki fasoli, orzeszki ziemne
Deser:
Pudding ryżowy z mango i kruszonką panko