1 z 8
Kwiaty jadalne to składnik wielu aromatycznych dań. Można...
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż/materiały prasowe Wydawnictwo Pascal

Kwiaty jadalne to składnik wielu aromatycznych dań. Można zrobić z nich rumiankową panna cotte, wiosenną sałatkę lub sos tysiąca kwiatów. Kliknij w obrazek, aby zobaczyć zdjęcia dań.

2 z 8
Rumiankowa panna cotta
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż

Rumiankowa panna cotta

3 z 8
Sos tysiąca kwiatów
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż

Sos tysiąca kwiatów

4 z 8
Akacjowe racuchy
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż

Akacjowe racuchy

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Politechnika Łódzka na ósmym miejscu. Oto wyniki rankingu Perspektyw 2024

Politechnika Łódzka na ósmym miejscu. Oto wyniki rankingu Perspektyw 2024

W Łodzi jak w tropikach. W najbliższych dniach temperatura wzrośnie do ponad 30 st. C

W Łodzi jak w tropikach. W najbliższych dniach temperatura wzrośnie do ponad 30 st. C

Kolejne sukcesy zawodniczek łódzkiego klubu GIMSTAR

Kolejne sukcesy zawodniczek łódzkiego klubu GIMSTAR

Zobacz również

Wielki Finał XXIV edycji Pucharu Tymbarku - przeżyjmy to jeszcze raz [ZDJĘCIA]

Wielki Finał XXIV edycji Pucharu Tymbarku - przeżyjmy to jeszcze raz [ZDJĘCIA]

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie