1 z 8
![Kwiaty jadalne to składnik wielu aromatycznych dań. Można...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/d1/24/627281067391e_o_large.jpg)
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż/materiały prasowe Wydawnictwo Pascal
Kwiaty jadalne to składnik wielu aromatycznych dań. Można zrobić z nich rumiankową panna cotte, wiosenną sałatkę lub sos tysiąca kwiatów. Kliknij w obrazek, aby zobaczyć zdjęcia dań.
2 z 8
![Rumiankowa panna cotta](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/d7/bb/6272817185103_o_large.jpg)
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż
Rumiankowa panna cotta
3 z 8
![Sos tysiąca kwiatów](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/06/fc/627281ac08a1b_o_large.jpg)
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż
Sos tysiąca kwiatów
4 z 8
![Akacjowe racuchy](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/13/c7/627281fabf455_o_large.jpg)
fot. Małgorzata Kalemba - Drożdż