1 z 2
![Francesca Maugeri Holmström nadziewa pomidory bułką tartą,...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/97/71/646731bdc1bb4_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe wydawnictwa Buchmann
Nadziewane pomidory
Francesca Maugeri Holmström nadziewa pomidory bułką tartą, mozzarellą, kaparami, serem pecorino oraz czosnkiem.
2 z 2
![Przepis na nadziewane pomidory pochodzi z książki...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/36/b4/6467325e754be_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe wydawnictwa Buchmann
„Wegetariańska Sycylia. Przepisy pełne słońca”
Przepis na nadziewane pomidory pochodzi z książki „Wegetariańska Sycylia. Przepisy pełne słońca” Francesci Maugeri Holmström. Przy tworzeniu publikacji pomagała jej przyjaciółka Louise Malmros Manfrinato.