5 z 15
![Kamil Kosowski proponuje pączki z nadzieniem tradycyjnym,...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/eb/b9/62b97e4465ecc_o_large.jpg)
fot. Łukasz Klimaniec/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni
Nasza Pączkarnia w Bielsku-Białej
Kamil Kosowski proponuje pączki z nadzieniem tradycyjnym, np. z różą.
6 z 15
![W katowickim lokalu Food&Ball można napić się drinka lub...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/15/60/62b9817d4bfcf_o_large.jpg)
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni
Arkadiusz Milik - Food&Ball w Katowicach
W katowickim lokalu Food&Ball można napić się drinka lub przekąsić co nieco w trakcie oglądania meczu.
7 z 15
![Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/9b/20/62b982cce9be0_o_large.jpg)
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni
Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.
8 z 15
![Były zapaśnik wraz z żoną prowadzi restaurację na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/68/25/62b98582ab0b2_o_large.jpg)
fot. Szymon Starnawski/archiwum PolskaPress
Andrzej Supron proponuje dania bałkańskie
Były zapaśnik wraz z żoną prowadzi restaurację na warszawskim Ursynowie.