5/5
Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne,...
fot. India Hobson

Malloreddus

Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne, lekko twarde wałeczki, które różnią się w smaku od makaronów jajecznych. Mistrz Zielonka proponuje w książce recepturę na makaron malloreddus z ragoût z kiełbasą, ndują i koprem włoskim. Nduja to pikantna włoska kiełbasa o miękkiej konsystencji. Z powodzeniem tworzy wyrazisty w smaku sos.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na shownews.pl

Zobacz również

Aleksandra Gryka nie będzie już siatkarką ŁKS Commercecon

Aleksandra Gryka nie będzie już siatkarką ŁKS Commercecon

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA

Polecamy

Terytorialsi w Szkole Podstawowej nr 26. Uczniowie poznawali podstawy obronności

Terytorialsi w Szkole Podstawowej nr 26. Uczniowie poznawali podstawy obronności

Sezon grillowy przy łódzkich kąpieliskach. Za co można dostać mandat w czasie zabawy?

Sezon grillowy przy łódzkich kąpieliskach. Za co można dostać mandat w czasie zabawy?

Kończą się remonty na Chojnach i Rudzie Pabianickiej. ZDJĘCIA

Kończą się remonty na Chojnach i Rudzie Pabianickiej. ZDJĘCIA