9/13
Ulep wszystkie pierogi. Połóż je na desce podsypanej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 8

Ulep wszystkie pierogi. Połóż je na desce podsypanej delikatnie mąką i przykryj ściereczką

10/13
Zagotuj garnek wody z łyżą soli i łyżką oleju.
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 9

Zagotuj garnek wody z łyżą soli i łyżką oleju.

11/13
Pierogi gotuj przez około 3 minuty do wypłynięcia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z soczewicą Krok 10

Pierogi gotuj przez około 3 minuty do wypłynięcia.

12/13
Pierogi z soczewicą podawaj z podsmażoną cebulką
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 11

Pierogi z soczewicą podawaj z podsmażoną cebulką

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Kończą się remonty na Chojnach i Rudzie Pabianickiej. ZDJĘCIA

Kończą się remonty na Chojnach i Rudzie Pabianickiej. ZDJĘCIA

Na ulicy Marmurowej psów nie ubywa, są nowe szczenięta do adopcji! ZDJĘCIA

Na ulicy Marmurowej psów nie ubywa, są nowe szczenięta do adopcji! ZDJĘCIA

Zobacz również

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Zostali ekoekspertami i dostali czerwone pelargonie!

Na ulicy Marmurowej psów nie ubywa, są nowe szczenięta do adopcji! ZDJĘCIA

Na ulicy Marmurowej psów nie ubywa, są nowe szczenięta do adopcji! ZDJĘCIA