Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sposoby na chrzan

(lb)
Chrzan możemy zetrzeć na tarce lub rozdrobnić mikserem (trzonek z nożami).

Aby chrzan po starciu nie ściemniał, warto zakwasić go sokiem z cytryny lub kilkoma łyżkami octu.
Jeśli nie mamy czasu na tarcie, możemy użyć chrzanu w słoiku i dodać do niego według własnych upodobań: śmietany, cukru czy soku z cytryny.

Przepis na leczo. Przepis na leczo z cukinią [LECZO PRZEPIS]

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany