5/6
Na zdjęciu widoczny jest pstrąg łososiowy z sosem voloute z...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Patio Grand Hotel w Reszowie

Na zdjęciu widoczny jest pstrąg łososiowy z sosem voloute z kawiorem, mulami w białym winie, puree z pietruszki, pędami brokuła i oliwą z werbeny cytrynowej.

6/6
W menu wegetariańskim można spróbować zupy krem z pomidorów...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Pastamore by Dawid Konior w Bielsko-Białej

W menu wegetariańskim można spróbować zupy krem z pomidorów i bananów.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na shownews.pl

Zobacz również

Celnicy ścigali mężczyznę. Na placu Wolności strzelili w samochód, którym jechał

Celnicy ścigali mężczyznę. Na placu Wolności strzelili w samochód, którym jechał

Ranking techników 2024 w Łodzi - oto TOP 21 w portalu Wasza Edukacja

Ranking techników 2024 w Łodzi - oto TOP 21 w portalu Wasza Edukacja

Polecamy

Urzędnicy mówią o "rewitalizacji", a nie likwidacji Wodnego Rynku

Urzędnicy mówią o "rewitalizacji", a nie likwidacji Wodnego Rynku

Zobacz Wiedźmina w bajkach dla dzieci, nawet jeśli się go tam nie spodziewałeś

Zobacz Wiedźmina w bajkach dla dzieci, nawet jeśli się go tam nie spodziewałeś

Niezawodne ciasto ucierane z wiśniami. Zrobisz je raz-dwa!

Niezawodne ciasto ucierane z wiśniami. Zrobisz je raz-dwa!