Pod adresem
restaurantweek.plmożna już zamawiać stoliki na popisowe kolacje, które szefowie kuchni restauracji biorących udział w Restaurant Week serwują przez dwa tygodnie swoim gościom. Festiwalowe menu składa się z przystawki, dania głównego i deseru w cenie 49 zł (dla jednej osoby). W każdym lokalu są do wyboru dwa zestawy dań - mięsne i wegetariańskie. Rezerwacja daje pewność wolnego stolika dla zamawiającego i półtorej godziny czasu na cieszenie się przygotowanymi daniami.
Łódzkie restauracje uczestniczące w Restaurant Week:
- Agelo Ristorante,
- Cztery Ściany,
- DaVella,
- Dwa Światy (Bałuty i Retkinia),
- Dzika Kaczka (Stacja Nowa Gdynia),
- Farina Bianco,
- Filharmonia Smaku,
- Gęsi Puch,
- Heksagon,
- Klub Wino,
- Las Tablas,
- Lokal,
- MOTYWY,
- Piwnica Łódzka,
- Powidok,
- Quale,
- Restauracja Stary Rynek 2,
- Revelo,
- Róża Wiatrów (Kasor Resort&Spa),
- Sote (NoBO Hotel),
- U Kretschmera (Tobaco Hotel),
- Wall Street BBQ
- Restauracja Zielona.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"
- To on stworzył Dagmarę Kaźmierską. Dziś nie chce się do niej przyznać
- Znamy prawdę o stanie zdrowia Santor. Piosenkarka pokazała się publicznie po operacji
- Ludzie zachwycają się bratową teścia Kondrata. Piszą jej, że ma niezwykłą urodę