Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Rozpoczęły się rezerwacje na wiosenny Restaurant Week. W Łodzi biorą w nim udział 24 lokale

(pij)
Dla szefów kuchni Restaurant Week to okazja, by popisać się kunsztem.
Dla szefów kuchni Restaurant Week to okazja, by popisać się kunsztem. Piotr Jach
Trwają już rezerwacje miejsc na kolejną edycję wiosennego Restaurant Week, który odbędzie się w dniach 3-17 kwietnia. W tym ogólnopolskim wydarzeniu kulinarnym dedykowanym wielbicielom dobrej kuchni tym razem wezmą udział 24 lokale z Łodzi.

Pod adresem

restaurantweek.pl

można już zamawiać stoliki na popisowe kolacje, które szefowie kuchni restauracji biorących udział w Restaurant Week serwują przez dwa tygodnie swoim gościom. Festiwalowe menu składa się z przystawki, dania głównego i deseru w cenie 49 zł (dla jednej osoby). W każdym lokalu są do wyboru dwa zestawy dań - mięsne i wegetariańskie. Rezerwacja daje pewność wolnego stolika dla zamawiającego i półtorej godziny czasu na cieszenie się przygotowanymi daniami.

Łódzkie restauracje uczestniczące w Restaurant Week:

  • Agelo Ristorante,
  • Cztery Ściany,
  • DaVella,
  • Dwa Światy (Bałuty i Retkinia),
  • Dzika Kaczka (Stacja Nowa Gdynia),
  • Farina Bianco,
  • Filharmonia Smaku,
  • Gęsi Puch,
  • Heksagon,
  • Klub Wino,
  • Las Tablas,
  • Lokal,
  • MOTYWY,
  • Piwnica Łódzka,
  • Powidok,
  • Quale,
  • Restauracja Stary Rynek 2,
  • Revelo,
  • Róża Wiatrów (Kasor Resort&Spa),
  • Sote (NoBO Hotel),
  • U Kretschmera (Tobaco Hotel),
  • Wall Street BBQ
  • Restauracja Zielona.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany