4 z 17
Poprzednie
Następne
Restaurant Week 2023: Ruszył wiosenny festiwal. Gdzie i co zjemy w Łodzi? Oto restauracje i ceny
Hampton by Hilton Łódź City Center
Menu A
Przystawka:
Tatar z pomidora i awokado podany na sałatce ze szpinaku z oliwą limonkową i szczypiorkową
Danie główne:
Gołąbki z kapusty z czarną soczewicą, Parmezanem i oliwą truflową w sosie z zielonego pieprzu
Deser:
Wegański Crème brûlée ze słodkiej kukurydzy
Menu B
Przystawka:
Consommé chińskie z warzywami julienne i chrupiącymi pierożkami wonton
Danie główne:
Kurczak curry Kleang Pha z warzywami, świeżą bazylią i kolendrą, podany z ryżem hainan style
Deser:
Naleśnik po indonezyjsku z wiórkami kokosowymi ze słonym sosem karmelowym