1 z 15
![Ciasto arbuzowe to hit! Smakuje pysznie i ma zaskakujący...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/5c/0c/62ac3b8b63196_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto arbuz
Ciasto arbuzowe to hit! Smakuje pysznie i ma zaskakujący wygląd. Sprawdź, jak je zrobić. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 15
![Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/f2/ed/62ac3b6801075_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto arbuz - Krok 1.
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.
3 z 15
![Następnie ubij jajka z cukrem na puszystą i jasną masę....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/c3/c6/62ac3b633a035_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto arbuz - Krok 2.
Następnie ubij jajka z cukrem na puszystą i jasną masę. Powinno to zająć kilka minut.
4 z 15
![Gdy jajka z cukrem będą już dobrze ubite, to wlej powoli...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/09/d4/62ac3b6ac9807_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto arbuz - Krok 3.
Gdy jajka z cukrem będą już dobrze ubite, to wlej powoli olej. Miksuj, aż połączy się z jajkami.