5/21
4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją...
fot. pixabay.com

Mielona papryka

4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją najpierw zaparzyć tłuszczem, który nie przekracza 60 stopni, inaczej papryka się spali, bo ma w sobie cukier.

6/21
5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler i „Kuchenne rewolucje"

5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest przygotowywanie kotletów mielonych z trzech rodzajów mięsa: cielęcego, wołowego i wieprzowego. Zdaniem restauratorki takie kotlety są najlepsze.

7/21
6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler

6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i kolorze, Magda Gessler dodaje się do niego odrobinę pomidorowego koncentratu.

8/21
7. By przygotować smaczny kalafior, należy posłodzić wodę, w...
fot. pixabay.com

Kalafior

7. By przygotować smaczny kalafior, należy posłodzić wodę, w której będzie gotowany.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Zobacz również

Wtorek ze skokiem o tyczce w Łodzi

Wtorek ze skokiem o tyczce w Łodzi

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD