9/14
Piecz ciasto przez ok. 1 godzinę w 170 stopniach, w funkcji...
fot. Katarzyna Pyczyńska

Ciasto z rabarbarem i budyniem. Krok 7

Piecz ciasto przez ok. 1 godzinę w 170 stopniach, w funkcji góra-dół. Wyjmij z blaszki i wystudź.

10/14
Wystudzone ciasto możesz posypać dla dekoracji cukrem...
fot. Katarzyna Pyczyńska

Ciasto z rabarbarem i budyniem. Krok 2

Wystudzone ciasto możesz posypać dla dekoracji cukrem pudrem.

11/14
Jeśli nie lubisz budyniu śmietankowego ani waniliowego,...
fot. Katarzyna Pyczyńska

Ciasto z rabarbarem i budyniem. Krok 9

Jeśli nie lubisz budyniu śmietankowego ani waniliowego, możesz użyć dowolnego budyniu w sowim ulubionym smaku. Ciekawym połączeniem jest rabarbar z budyniem toffi.

12/14
Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem jest gotowe....
fot. Katarzyna Pyczyńska

Ciasto z rabarbarem i budyniem. Krok 10

Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem jest gotowe. Smacznego!

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Jaki ŁKS zobaczymy w meczu z Piastem Gliwice?

Jaki ŁKS zobaczymy w meczu z Piastem Gliwice?

Widzewiacy  nie zdołali  opanować chaosu. Trener potwierdza

Widzewiacy nie zdołali opanować chaosu. Trener potwierdza

Anna Mucha zaszalała na majówce! Czy czasem nie przesadziła?

Anna Mucha zaszalała na majówce! Czy czasem nie przesadziła?

Zobacz również

Widzewiacy  nie zdołali  opanować chaosu. Trener potwierdza

Widzewiacy nie zdołali opanować chaosu. Trener potwierdza

Jedenastka 31. kolejki Ekstraklasy. Walka o tytuł zamieniła się w parodię

Jedenastka 31. kolejki Ekstraklasy. Walka o tytuł zamieniła się w parodię