Jarmark regionalny, czyli przysmaki z różnych stron Polski i świata w CH Tulipan

(MJ)
W dniach 13.11-16.11 i 28.11-01.12 w Centrum Handlowym Tulipan odbędą się kolejne edycje Jarmarku Regionalnego.

To okazja do nabycia zdrowych przysmaków, które urozmaicą każdą potrawę.

Jarmark Regionalny w Centrum to cykliczne wydarzenie, które stało się już tradycją Tulipana. Dzięki jarmarkom wszyscy odwiedzający Centrum mogą uzupełnić swoje domowe spiżarnie o ekologiczne produkty pochodzące z Mazur, Podlasia czy Podhala. Podczas listopadowej odsłony będzie można zaopatrzyć się między innymi w: chleby na naturalnym zakwasie, wypiekane według staropolskich receptur, miody z okolicznych pasiek, sery z Białego Dunajca czy naturalne wędliny i kiełbasy. Nie zabraknie również chrzanów i sosów. Na stoiskach wystawców będzie można znaleźć również słodycze, wśród których pojawią się żelki, krówki, lizaki oraz chałwa.

Mieszanki przypraw z całego świata nie tylko uzupełnią wszystkie koszyki zakupowe, ale też zachwycą zapachem, unoszącym się w powietrzu.
– Serdecznie zapraszamy na listopadową odsłonę Jarmarku Regionalnego, który odbędzie się w Tulipanie. To doskonała okazja, by zaopatrzyć się w prawdziwe, naturalne produkty – mówi Katarzyna Woźniak, Dyrektor Centrum Handlowego Tulipan.

W listopadzie Jarmark Regionalny odbędzie się aż dwukrotnie: od 13 do 16 listopada oraz od 28 listopada do 1 grudnia w godzinach otwarcia Centrum.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie