5/8
Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie...
fot. paulcowan/123RF

Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie rozpłyną się na boki, tylko urosną wzwyż.

6/8
Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur...
fot. seoterra/123RF

Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur powinno trwać co najmniej 10 minut.

7/8
Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od...
fot. milla74/123RF

Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od jedzenia gotowego pieczywo. Po upieczeniu musi ono całkowicie wystygnąć.

8/8
Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy...
fot. Irikiki/pixabay.com

Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy dodatek, którego warto nie żałować w domowych wypiekach.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na shownews.pl

Polecamy

Piękne kreacje uczestniczek Festiwalu Filmowego w Cannes.  Zobaczcie ZDJĘCIA

Piękne kreacje uczestniczek Festiwalu Filmowego w Cannes. Zobaczcie ZDJĘCIA

Oto śliczna ukochana Piotra Polka ZDJĘCIA. Joanna Gajewska to elegancka kobieta

Oto śliczna ukochana Piotra Polka ZDJĘCIA. Joanna Gajewska to elegancka kobieta

Tak kiedyś wyglądała Monika Olejnik. Takich zdjęć jeszcze nie widzieliście!

Tak kiedyś wyglądała Monika Olejnik. Takich zdjęć jeszcze nie widzieliście!

Zobacz również

Oto śliczna ukochana Piotra Polka ZDJĘCIA. Joanna Gajewska to elegancka kobieta

Oto śliczna ukochana Piotra Polka ZDJĘCIA. Joanna Gajewska to elegancka kobieta

Tak kiedyś wyglądała Monika Olejnik. Takich zdjęć jeszcze nie widzieliście!

Tak kiedyś wyglądała Monika Olejnik. Takich zdjęć jeszcze nie widzieliście!