18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

1/21
Crumiel, czyli miód w proszku, azuleta, czyli cukier o smaku...
fot. Paweł Łacheta

Crumiel, czyli miód w proszku, azuleta, czyli cukier o smaku fiołków, i cukier strzelający - to tylko niektóre z substancji niezbędnych w kuchni molekularnej.

2/21
W takim oto tzw. akwarium mięsa i ryby przygotowuje się w...
fot. Paweł Łacheta

W takim oto tzw. akwarium mięsa i ryby przygotowuje się w próżniowych opakowaniach.

3/21
W takim oto tzw. akwarium mięsa i ryby przygotowuje się w...
fot. Paweł Łacheta

W takim oto tzw. akwarium mięsa i ryby przygotowuje się w próżniowych opakowaniach.

4/21
Crumiel, czyli miód w proszku, azuleta, czyli cukier o smaku...
fot. Paweł Łacheta

Crumiel, czyli miód w proszku, azuleta, czyli cukier o smaku fiołków, i cukier strzelający - to tylko niektóre z substancji niezbędnych w kuchni molekularnej.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

W Łodzi świętowano Dzień Rodziny

NOWE
W Łodzi świętowano Dzień Rodziny

Zagłębie Lubin - ŁKS. Mecz o uratowanie choćby resztek piłkarskiego  honoru

Zagłębie Lubin - ŁKS. Mecz o uratowanie choćby resztek piłkarskiego honoru

Zdjęcia kibiców na meczu Widzewa z Lechem GALERIA ZDJĘĆ

Zdjęcia kibiców na meczu Widzewa z Lechem GALERIA ZDJĘĆ

Zobacz również

W Łodzi świętowano Dzień Rodziny

NOWE
W Łodzi świętowano Dzień Rodziny

Horoskop na poniedziałek dla wszystkich znaków zodiaku

Horoskop na poniedziałek dla wszystkich znaków zodiaku