5/6
Na koniec na grahamce należy ułożyć plastry łagodnego sera...
fot. Anna Daniluk

Ser na grzankach

Na koniec na grahamce należy ułożyć plastry łagodnego sera żółtego i posypać je natką pietruszki. Grzanki jaśniepańskie należy zapiekać przez kilka minut, aż wybrany ser się rozpuści.

6/6
Gotowe grzanki jaśniepańskie można podawać z sosem...
fot. Anna Daniluk

Grzanki jaśniepańskie z piekarnika

Gotowe grzanki jaśniepańskie można podawać z sosem chrzanowym lub domowym ketchupem.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na shownews.pl

Zobacz również

Burza w Łodzi. Ściana deszczu, grzmoty i...zalane ulice! ZDJĘCIA

Burza w Łodzi. Ściana deszczu, grzmoty i...zalane ulice! ZDJĘCIA

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Polecamy

Swing porwał łodzian! Roztańczony korowód na mokrej Piotrkowskiej ZOBACZ GALERIĘ

Swing porwał łodzian! Roztańczony korowód na mokrej Piotrkowskiej ZOBACZ GALERIĘ

Jest nowy kodeks etyki lekarskiej. Co się zmieniło?

Jest nowy kodeks etyki lekarskiej. Co się zmieniło?

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]