1/6
Domowe grzanki jaśniepańskie w PRL-u to przysmak używający...
fot. Anna Daniluk

Grzanki jaśniapańskie

Domowe grzanki jaśniepańskie w PRL-u to przysmak używający plastry sera żółtego i wędliny. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania grzanek jaśniepańskich.

2/6
Kromki bułki trzeba posmarować miękkim masłem.
fot. Anna Daniluk

Kromki bułki posmarowane masłem

Kromki bułki trzeba posmarować miękkim masłem.

3/6
Kromki bułki grahamki należy także równomiernie posmarować...
fot. Anna Daniluk

Kromki bułki posmarowane sosem chrzanowym

Kromki bułki grahamki należy także równomiernie posmarować sosem chrzanowym, który można zrobić łącząc łyżkę startego chrzanu z jogurtem naturalnym.

4/6
Kolejnym krokiem jest ułożenie plastrów szynki na pokrojonej...
fot. Anna Daniluk

Plastry szynki na grahamce

Kolejnym krokiem jest ułożenie plastrów szynki na pokrojonej bułce grahamce.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Ulica Lutomierska w Łodzi wyremontowana w połowie. Drogowcy pracują na drugiej jezdni

Ulica Lutomierska w Łodzi wyremontowana w połowie. Drogowcy pracują na drugiej jezdni

Maturzyści na językach. Maraton  egzaminacyjny trwa. ZDJĘCIA z Technikum 19 w CKZiU

Maturzyści na językach. Maraton egzaminacyjny trwa. ZDJĘCIA z Technikum 19 w CKZiU

Czy Widzew wbije gwóźdź do zawodowej trumny Waldemara Fornalika?

Czy Widzew wbije gwóźdź do zawodowej trumny Waldemara Fornalika?

Zobacz również

Oto najnowszy ranking liceów w Łodzi według portalu Wasza Edukacja ZOBACZ

Oto najnowszy ranking liceów w Łodzi według portalu Wasza Edukacja ZOBACZ

Ulica Lutomierska w Łodzi wyremontowana w połowie. Drogowcy pracują na drugiej jezdni

Ulica Lutomierska w Łodzi wyremontowana w połowie. Drogowcy pracują na drugiej jezdni