1/7
Przepis na chleb na drożdżach. Mistrz Hamelman zdradza, jak upiec chleb z siemieniem lnianym i bagietki
Jeffrey Hamelman jest zawodowym i znanym na całym świecie piekarzem. Jego słynna książka "Chleb" doczekała się nowego, uzupełnionego o kolejne przepisy wydania. Zobacz zdjęcia z książki. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2/7
Bagietki tradycyjne. Zdjęcie pochodzi z książki "Chleb. Techniki wypieku przepisy, wskazówki" Jeffreya Hamelmana
3/7
Bagietka na zaczynie. Zdjęcie pochodzi z książki "Chleb. Techniki wypieku przepisy, wskazówki" Jeffreya Hamelmana
4/7
Chleb żytni z siemieniem lnianym i czerstwym chlebem. Zdjęcie pochodzi z książki "Chleb. Techniki wypieku przepisy, wskazówki" Jeffreya Hamelmana