Tak jest w przypadku Magdy Gessler, Modesta Amaro czy Karola Okrasy.
Dziennikarze przyjrzeli się ostatnio biznesowi Karola Okrasy i wyszło na to, że w warszawskiej restauracji Okrasy nie jest tanio. Kucharz nie ma wielu pozycji w menu, które znajduje się na oficjalnym profilu w mediach społecznościowych. Trzeba przyznać jednak, że ceny nie są na każdą kieszeń.
Wszystkie przystawki (tatar z tuńczyka z awokado, pieczony rostbef z musem z bakłażana lub korzenny burak z serem pleśniowym i malinami) są w cenie 58 złotych. Za zupy (rybna lub barszcz z kiszonych rydzów) trzeba zapłacić 38 zł. Do wyboru w tej cenie jest zupa pikantna. Drugie danie to wydatek w wysokości 91 zł, ale za solę w cydrze z palonym masłem z czosnkiem trzeba wydać... 195 zł.
Do każdego z dań obiadowych przewidziano dodatki, takie jak frytki, ziemniaki z ogniska czy chrupiące warzywa, za które trzeba dodatkowo zapłacić 22 zł.
Jak czytać kolory szlaków turystycznych?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Która się ubiera, a która "przebiera"? Projektant wziął pod lupę gwiazdy po 50-tce
- Bronisław Cieślak przed śmiercią wyznał prawdę o Cieślak i Miszczaku. Chwyta za serce
- Iza Krzan pokazała się tak, jak stworzył ją Bóg. Na ten widok opadną wam szczęki
- Ważne oświadczenie Jolanty Fraszyńskiej. "Mój coming out"