5 z 13
Pokrój bataty na plasterki. Przełóż je do garnka i zalej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bataty z grilla. Krok 3

Pokrój bataty na plasterki. Przełóż je do garnka i zalej zimną wodą.

6 z 13
Odcedź bataty i osusz ręcznikiem papierowym.
fot. Katarzyna Puczyńska

Bataty z grilla. Krok 4

Odcedź bataty i osusz ręcznikiem papierowym.

7 z 13
Możesz zacząć szykować marynatę. W miseczce wymieszaj zioła...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bataty z grilla. Krok 5

Możesz zacząć szykować marynatę. W miseczce wymieszaj zioła prowansalskie, sól i ostrą paprykę oraz olej rzepakowy lub oliwę z oliwek.

8 z 13
Posmaruj dokładnie bataty przygotowaną marynatą.
fot. Katarzyna Puczyńska

Bataty z grilla. Krok 6

Posmaruj dokładnie bataty przygotowaną marynatą.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Widzewowi niewiele zabrakło do pokonania Lecha Poznań

Widzewowi niewiele zabrakło do pokonania Lecha Poznań

W łódzkim Orientarium stoją inteligentne ule. Mieszkają już w nich pierwsze pszczoły

W łódzkim Orientarium stoją inteligentne ule. Mieszkają już w nich pierwsze pszczoły

W Akademii Sztuk Pięknych bez zmian

W Akademii Sztuk Pięknych bez zmian

Zobacz również

Jelena Blagojević wciąż siatkarką Grot Budowlanych

Jelena Blagojević wciąż siatkarką Grot Budowlanych

Pogrzeb Jacka Zielińskiego. Tłumy żegnały współzałożyciela Skaldów ZDJĘCIA

Pogrzeb Jacka Zielińskiego. Tłumy żegnały współzałożyciela Skaldów ZDJĘCIA