1/9
Surówka z białej rzodkwi
Surówka z białej rzodkwi zaskoczy cię smakiem. Jest pyszna i lekka. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2/9
Surówka z białej rzodkwi. Krok 1
Biała rzodkiew to prawdziwa skarbnica witamin. Stanowi pyszny dodatek do dań. Ma wyrazisty i lekko ostry smak.
3/9
Surówka z białej rzodkwi. Krok 2
Przygotowanie sałatki zacznij od umycia i obrania białej rzodkwi. Następnie zetrzyj ją na tarce na jarzynowych oczkach i posól. Odstaw na kilka minut by puściła wodę.
4/9
Surówka z białej rzodkwi. Krok 3
Sprawdź, czy starta rzodkiew puściła dużo wody. Jeśli tak, to ją odciśnij i wylej wodę.