1/2
Za kremową konsystencję sernika odpowiada mleko...
fot. Karolina Głogowska

Za kremową konsystencję sernika odpowiada mleko skondensowane

2/2
Jeśli sernik popęka podczas pieczenia, możesz zakryć...
fot. Karolina Głogowska

Jeśli sernik popęka podczas pieczenia, możesz zakryć pęknięcia polewą śmietanową

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na shownews.pl

Zobacz również

Pokaz siły i wytrzymałości w australijskim Perth. Nokaut w jedenastej rundzie [WIDEO]

Pokaz siły i wytrzymałości w australijskim Perth. Nokaut w jedenastej rundzie [WIDEO]

Monstera za 1900 i kocia trawa za 5 zł - w Łodzi rośliny na każdą kieszeń

Monstera za 1900 i kocia trawa za 5 zł - w Łodzi rośliny na każdą kieszeń

Polecamy

Pokaz siły i wytrzymałości w australijskim Perth. Nokaut w jedenastej rundzie [WIDEO]

Pokaz siły i wytrzymałości w australijskim Perth. Nokaut w jedenastej rundzie [WIDEO]

Jagiellonia wraca na szczyt. Gładkie zwycięstwo nad Koroną Kielce

Jagiellonia wraca na szczyt. Gładkie zwycięstwo nad Koroną Kielce

Siatkarki ŁKS Commercecon i Gort Budowlanych w reprezentacji Polski ZDJĘCIA

Siatkarki ŁKS Commercecon i Gort Budowlanych w reprezentacji Polski ZDJĘCIA