1 z 22
![Pyszne i aromatyczne danie na ciepłe dni. Poznaj przepis na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/06/96/6447920403216_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty
Pyszne i aromatyczne danie na ciepłe dni. Poznaj przepis na tradycyjny bigos z młodej kapusty. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 22
![Mam dla ciebie dokładny przepis ze wskazówkami krok po...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/be/c2/644792145805a_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Przepis
Mam dla ciebie dokładny przepis ze wskazówkami krok po kroku, jak przygotować bigos z młodej kapusty. Nie jest to trudne czy bardzo pracochłonne danie. Dużą porcję bigosu przygotujesz w około 40 minut.
3 z 22
![Przygotowanie bigosu zacznij od umycia i osuszenia kapusty....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/68/28/644791a4d3849_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 1
Przygotowanie bigosu zacznij od umycia i osuszenia kapusty. Podziel ją na cztery części.
4 z 22
![Posiekaj kapustę na mniejsze kawałki i przełóż do garnka....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/9c/fa/644791a93ee76_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Bigos z młodej kapusty. Krok 2
Posiekaj kapustę na mniejsze kawałki i przełóż do garnka. Zalej wodą lub bulionem i wstaw na mały ogień.