5/9
Całość delikatnie mieszamy.
fot. Anna Moyseowicz

Do ciasta przesiewamy mąkę i dodajemy proszek do pieczenia

Całość delikatnie mieszamy.

6/9
Opcjonalnie na tym etapie można dodać łyżkę ciemnego kakao,...
fot. Anna Moyseowicz

Taką konsystencję powinno uzyskać ciasto

Opcjonalnie na tym etapie można dodać łyżkę ciemnego kakao, wówczas ciasto będzie mocno czekoladowe.

7/9
Na ciasto wykładamy czekoladę.
fot. Anna Moyseowicz

Do keksówki wylewamy około 2/3 ciasta

Na ciasto wykładamy czekoladę.

8/9
Wkładamy na rozgrzanego piekarnika. Pieczemy około pół...
fot. Anna Moyseowicz

Zalewamy czekoladę resztą ciasta i wkładamy do piekarnika

Wkładamy na rozgrzanego piekarnika. Pieczemy około pół godziny w 180 stopniach Celsjusza.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Biżu Market po raz kolejny w Odlewni przy Piotrkowskiej 217

Biżu Market po raz kolejny w Odlewni przy Piotrkowskiej 217

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Zobacz również

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Wtorek ze skokiem o tyczce w Łodzi

Wtorek ze skokiem o tyczce w Łodzi