Włoszczyzna w Łodzi po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler....

    Włoszczyzna w Łodzi po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler. Co się zmieniło w restauracji Włoszczyzna Ristorante [menu, ceny, opinie]

    (LS)

    Express Ilustrowany

    Aktualizacja:

    Express Ilustrowany

    Włoszczyzna w Łodzi po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler. Co się zmieniło w restauracji Włoszczyzna Ristorante [menu, ceny, opinie]
    1/6
    przejdź do galerii

    Włoszczyzna w Łodzi po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler. Co się zmieniło w restauracji Włoszczyzna Ristorante [menu, ceny, opinie] ©Mateusz Kuligowski

    Włoszczyzna w Łodzi po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler. Co się zmieniło w restauracji Włoszczyzna Ristorante [menu, ceny, opinie] Prowadząca program „Kuchenne Rewolucje”, Magda Gessler, ponownie przyjechała na ul. Piotrkowską. Znana restauratorka w ostatnim tygodniu maja przeprowadzała w restauracji Włoszczyzna kulinarną rewolucję. W poniedziałek odwiedziła lokal przy ul. Piotrkowskiej 16 ponownie, żeby sprawdzić, czy jak funkcjonują wprowadzone przez nią zmiany. Czy Włoszczyzna otrzymała rekomendację od znanej restauratorki?
    - Nie mogę zdradzić do momentu emisji programu - mówi tajemniczo właścicielka Włoszczyzny Ristorante.
    A kiedy emisja programu z łódzkim lokalem w roli głównej? 11 października na antenie TVN o godz. 21.30.
    Wiadomo jedynie, że podczas pierwszej wuzyty jedzenie smakowało Magdzie Gessler. Znana restauratorka zajadała się włoskimi specjałami.
    -Dlaczego jest tu pusto? - pytała z niedowierzaniem prowadząca program Kuchenne Rewolucje.

    Włoszczyzna w Łodzi po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler [menu, ceny, opinie]



    Restauracja Włoszczowa Ristorante
    • risotto ze szparagami wg. receptury Magdy Gessler
    • kremowy ser burrata z mleka bawolic
    • gnoccichini z mięsem w sosie pomidorowym
    • focaccia
    • Rosół wołowy


    Są też desery:
    • tiramisu
    • panna cotta
    • sernik z czekoladą




    Przypominamy, że podczas majowej rewolucji Magda Gessler została zaatakowana przez dwóch pijanych przechodniów.

    Kuchenne Rewolucje na ul. Piotrkowskiej w Łodzi. Magda Gessler została zaatakowana przez dwóch agresorów [FILMY, zdjęcia]



    Włoszczyzna w Łodzi po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler. [menu, ceny, opinie]



    -Atmosfera oraz wnętrze bardzo ładne.
    Niestety kuchnia nas rozczarowała. zamówiliśmy focaccia której nie dostaliśmy bo pani zapomniała. Za to przyniosła dania główne. Jedno polecane przez M Gessler drugie to makaron w sosie truflowym. Dania były pozbawione smaku, trochę typu szpitalnego. Nie bójmy się używać soli (...)- pisze swoją opinię na profilu facebookowym pan Artur.

    -Byliśmy ze znajomymi po "Kuchennych Rewolucjach". Bardzo mi smakowało... Wystrój na 5+! Szybko byliśmy obsłużeni, szybko dostaliśmy zamówione potrawy (...) - to z kolei opinia pani Beaty.

    -Burrata jest wyborna, a w tym wydaniu niebo w gębie - pisze ktoś inny.

    -Cudowny wystrój,pyszne jedzenie i przemiła obsługa-polecam- to zdanie pani Laili.

    Bardziej surowa w swojej opinii jest pani Karolina:
    -Prawda jest niestety taka, że jak było tak jest w kwestii obsługi klienta. Zmienił się tylko wystrój. W ocenie od 0 do 5 daje 3+ i to wyłącznie za jedzenie- uważa.






    Komentarze (8)

    Dodajesz komentarz jako: Gość

    Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

    Liczba znaków do wpisania:

    zaloguj się

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    Wal sie na ryj...

    real fun (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 2

    Cenzorze szmaciarzu !!!

    Gess what ??

    ??

    Knajpa do zamknięcia !!!

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    Kucharka

    Anna (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 2 / 2

    Bazyl Listonisz a co o Tobie pisać.mama lepiej wygląda.pomyślcie że ja i inni dużo się nauczyli od Pani Magdy.a wy co reprezentujecie. Wieje chyba nudą zamiast uczyć gotować Panowie.

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    brawo

    gosc (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 6 / 3

    pani Magdo, jest pani wielkim autorytetem , pozdrawiamy serdecznie


    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    brawo gosc-u

    ... (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 3 / 5

    Ty tez z klanu resortowych dzieci ??

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    KRYPTOREKLAMA!

    Bazyl (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 6 / 11

    O tej beznadziejnej,kudłatej babie co tydzień jest artykuł,jak w Pudlu(i to za darmoszkę).Chyba za darmoszkę?

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    Stop

    pedalot (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 8 / 6

    making stupid poepole famous.

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    ...

    Janusz z pod Łodzi (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 11 / 9

    Gównonews. Skoro nie można zdradzić "tajemnicy" , to po kiego cokolwiek teraz piszecie ... brakuje wam tematów ?? To napiszcie o umierających z głodu dzieciach w Etiopii, a nie o paniusi która...rozwiń całość

    Gównonews. Skoro nie można zdradzić "tajemnicy" , to po kiego cokolwiek teraz piszecie ... brakuje wam tematów ?? To napiszcie o umierających z głodu dzieciach w Etiopii, a nie o paniusi która uważa się za kulinarną boginię., zwiń

    Autor komentarza nie dodał zdjęcia
    smaki biorą się z prodkutów

    widzew końskie (gość)

    Zgłoś naruszenie treści / 21 / 10

    Kiedyś warzywa były nie pryskane a w mięsku żadnych konserwantów. Jak człowiek zjadł takiego kalafiora z zasmażaną bułką tartą to w nocy kołdra pod sufit fruwała od "wiatrów". Teraz jakby wszystko...rozwiń całość

    Kiedyś warzywa były nie pryskane a w mięsku żadnych konserwantów. Jak człowiek zjadł takiego kalafiora z zasmażaną bułką tartą to w nocy kołdra pod sufit fruwała od "wiatrów". Teraz jakby wszystko plastikowe , bez smaku i bez efektów dodatkowych...........zwiń

    Najnowsze wiadomości

    Zobacz więcej

    Najczęściej czytane

    Polecamy

    Wideo