Swoje przyczepy ustawili kucharze, którzy specjalizują się w kuchni zagranicznej. Nie zabrakło m.in. twórców gruzińskiego chaczapuri czy holenderskiego kapsalonu. Oprócz tego można było spróbować np. japońskiej tempury, a także klasycznych amerykańskich burgerów, belgijskich frytek i meksykańskich taco. Organizatorzy zadbali też o atrakcje dla najmłodszych - rozstawiono strefę dmuchańcow, gdzie dzieciaki mogły się bawić. Frekwencja podczas wydarzenia dopisała, lecz nie wszyscy kupują urok "jedzenia pod chmurką" w całości.
- No nie ukrywam - jest trochę drogo. Za 60 zł zamiast jednej kanapki z frytkami byłby obiad w restauracji, ale cóż... dzieciaki namówiły - mówi Tomasz.
Protest w obronie Parku Śląskiego i drzew w Chorzowie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kim jest córka Kowalewskiego? Gabriela idzie w ślady rodziców. Będzie wielką gwiazdą?
- Nowe wieści o tajemniczym ojcu dziecka Tomaszewskiej. Wygadała się bliska osoba
- Wszyscy patrzyli na wyeksponowane krągłości Romanowskiej. Projektant gwiazd ocenia
- Wspólny występ Roksany Węgiel i Kevina Mgleja w cieniu tragedii. Znamy szczegóły