Składniki:
szparagi zielone, papryka, cukinia, papryka jalapeno, zielone oliwki, główka czosnku, pomidorki koktajlowe, sos czosnkowy, cytryna, dressing włoski.
Przygotowanie:
Paprykę, cukinię, paprykę jalapeno i pomidorki myjemy i kroimy w cząstki. Szparagi obieramy i pozostawiamy w całości. Wszystko smarujemy dressingiem włoskim i wrzucamy na grilla. Pieczemy przez kilka minut po każdej stronie. Czosnek przekrawamy na pół i również grillujemy do miękkości. Na talerzu układamy warzywa i czosnek. Dodajemy oliwki i wszystko skrapiamy cytryną. Sos czosnkowy wlewamy do pojemniczka, który umożliwi samodzielne maczanie warzyw. Gotowe!
SKLEPY CZYNNE W MAJÓWKĘ. JAK SĄ CZYNNE SKLEPY W MAJÓWKĘ [BIEDRONKA, LIDL, AUCHAN, KAUFLAND, TESCO]
UCHO PREZESA 14 NA YOUTUBE IMIENINY PREZESA OSTATNI ODCINEK 1 SEZONU
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?