Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

W tym co zjadamy jest mnóstwo chemii! Przerażające wyniki badań!

(ww)
Ostatnie wyniki badań Najwyższej Izby Kontroli mogą przerazić. Jak się okazuje każdy przeciętny konsument zjada w ciągu roku ponad 2 kilogramy chemii w postaci dodatków do żywności oznaczonych jako różnego rodzaju ''E''.Produkty spożywcze nafaszerowane są np. konserwantami, przeciwutleniaczami, emulgatorami, czy wzmacniaczami smaku. NIK opublikował raport, który pokazuje jak wygląda nadzór nad stosowaniem tych dodatków do żywności oraz inne dane, które kładą inne spojrzenie na to co powinniśmy kupować do jedzenia. WIĘCEJ CZYTAJ NA KOLEJNYM SLAJDZIE
Ostatnie wyniki badań Najwyższej Izby Kontroli mogą przerazić. Jak się okazuje każdy przeciętny konsument zjada w ciągu roku ponad 2 kilogramy chemii w postaci dodatków do żywności oznaczonych jako różnego rodzaju ''E''.Produkty spożywcze nafaszerowane są np. konserwantami, przeciwutleniaczami, emulgatorami, czy wzmacniaczami smaku. NIK opublikował raport, który pokazuje jak wygląda nadzór nad stosowaniem tych dodatków do żywności oraz inne dane, które kładą inne spojrzenie na to co powinniśmy kupować do jedzenia. WIĘCEJ CZYTAJ NA KOLEJNYM SLAJDZIE Andrzej Banas
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Polski smog najbardziej szkodzi kobietom!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany