Jak zawsze pomysłowość i kreatywność twórców dań jest nieograniczona. W menu zjadą się tradycyjne serniki przygotowane w nowoczesnej odsłonie, czekoladowe musy, bajecznie wyglądające desery lodowe, śliwki w czekoladzie, gofry z kremem czekoladowo-orzechowym, a nawet pizza z czekoladą.
Do każdego deseru czekoladowego obowiązkowa kawa w rozmaitych odsłonach od klasycznego espresso po koktajle takie jak ice coffee z likierem czekoladowo-wiśniowym i bitą śmietaną, affogato z lodami brownie, przełamaną smakiem orzeźwiającej mięty, z dodatkiem gorzkiej czekolady czy aksamitne smoothie z masłem orzechowym, mango i espresso.
Festiwalowi będą towarzyszyły dodatkowe atrakcje: warsztaty, konkursy, a nawet autorska mieszanka kaw sygnowana logo imprezy.
echodnia Drugi dzień na planie Ojca Mateusza
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?