Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Ugotowani TVN: Dziś gotowali w Łodzi! Zobacz, co ugotowali łodzianie w telewizyjnym programie

(ls)
Ugotowani.pl
Wszyscy mieszkają w Łodzi, ale żaden z nich nie wiedział o swoim istnieniu...do czasu występu w programie. Niedzielna edycja programu Ugotowani odbyła się w Łodzi. Czterech łodzian poczęstowało gości swoimi potrawami.

Silna, energiczna Joanna Madej – pilotka rajdowa oraz dyrektorka klubu żużlowego. Prawdziwa patriotka lokalna Teresa Latuszewska-Syrda – szefowa fundacji zajmującej się wspieraniem artystów związanych z szeroko pojętą kulturą miejską. Marzący o wyprowadzce na wieś Robert Wróbel – właściciel agencji reklamowo-PR-owej, oraz Wojciech Bednarek, artysta malarz, zajmujący się również renowacją mebli oraz prowadzeniem kursów artystycznych w swojej pracowni.

Tyle wiadomo o uczestnikach łódzkiego programu Ugotowani.

Łódzki odcinek to jak zawsze oryginalne przepisy. W programie dowiecie się jak przygotować „Roladki tutti frutti” przepisu Teresy, „Gorące słodkości maharadży” w wykonaniu Wojciecha, „Kremowe zapoznanie” według Joanny oraz „Ciemny sad” autorstwa Roberta.

Co kryje się pod tymi nazwami?

Program Ugotowani, który odbył się w Łodzi, był mieszanką pierogów przygotowanych przez Teresę, chapati w wykonaniu Wojciecha i tajemniczych "polików" Roberta.

Najwięcej ciekawości wzbudził wizerunek mężczyzny w jego sypialni...

Ale oczywiście - jak to w Łodzi bywa - nie zabrakło mocniejszych trunków. Była śliwowica i żubrówka, ale nie tylko...

Magda Gessler i karaluchy w restauracji

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany