1/5
Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc wielkopostne menu.

2/5
Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu,...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Szef kuchni wraca do tradycji

Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu, niedoboru wielu składników i głodu, kulinarnie ograniczył bardzo wielu Polaków.

3/5
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

4/5
Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Detoks w Wielkim Poście

Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka rekomenduje 2-tygodniowy detoks, w którym zupełnie odstawimy mięso.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

ŁKS Commercecon już bez Valentiny Diouf

ŁKS Commercecon już bez Valentiny Diouf

Najpiękniejszy obrazek finału Pucharu Polski. Kibic Pogoni z fanką Wisły pod rękę

Najpiękniejszy obrazek finału Pucharu Polski. Kibic Pogoni z fanką Wisły pod rękę

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Zobacz również

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski