MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kapusta kiszona to jeden z najpopularniejszych dodatków....
fot. archiwum/zdjęcie ilustracyjne

To dzieje się z organizmem, gdy jemy kapustę kiszoną. Te osoby muszą włączyć je do diety

Kapusta kiszona to jeden z najpopularniejszych dodatków. Wielu z nas nie wyobraża sobie świąt bez pierogów z kapustą i grzybami czy bigosu. To chyba najpopularniejsze dania polskiej kuchni, w których wykorzystuje się kapustę kiszoną. Kapusta kiszona to bardzo zdrowy produkt spożywczy, ponieważ bakterie kwasu mlekowego korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit oraz układ odpornościowy człowieka. Zobaczcie, kiedy warto włączyć kiszoną kapustę do domowego menu.

Na kolejnych zdjęciach zobaczcie kto powinien jeść kapustę kiszoną >>>>

Zobacz również

W Bobowej przy ulicy Zielonej można zagrać w  szachy

W Bobowej przy ulicy Zielonej można zagrać w szachy

80. rocznica Monte Cassino: Oddali „Bogu ducha, ciało ziemi włoskiej, a serca Polsce”

80. rocznica Monte Cassino: Oddali „Bogu ducha, ciało ziemi włoskiej, a serca Polsce”

Polecamy

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz

Żużel. Witold Skrzydlewski: Zobaczymy, czy będą wiedzieli, w którą stronę skręcać

Żużel. Witold Skrzydlewski: Zobaczymy, czy będą wiedzieli, w którą stronę skręcać

Kolejne górskie wyzwanie w ORLEN Wyścigu Narodów. Dziś pod Szczyrbskie Jezioro

Kolejne górskie wyzwanie w ORLEN Wyścigu Narodów. Dziś pod Szczyrbskie Jezioro