Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
2 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kiszone jedzenie jako źródło probiotyków...
fot. archiwum

Takie są niesamowite skutki jedzenia kiszonek. Oto zalety i wady częstego jedzenia. Tak reaguje organizm na kiszone warzywa i owoce

Kiszone jedzenie jako źródło probiotyków

Zawarte w kiszonej żywności naturalne probiotyki oraz prebiotyki wpływają pozytywnie na metabolizm. Osoby będące na diecie odchudzającej powinny często jeść kiszonki. Wszystko dzięki bakteriom kwasu mlekowego, które również regulują mikroflorę przewodu pokarmowego.

Zobacz również

Zanieczyszczenia po pożarze w Siemianowicach Śląskich wpłyną do małopolskich rzek

PILNE
Zanieczyszczenia po pożarze w Siemianowicach Śląskich wpłyną do małopolskich rzek

Rafał Collins opuszcza Zagłębie Sosnowiec, Swoje akcje sprzeda Stowarzyszeniu Kibiców

Rafał Collins opuszcza Zagłębie Sosnowiec, Swoje akcje sprzeda Stowarzyszeniu Kibiców

Polecamy

Dziewięć finałów i dyskwalifikacja polskich gwiazd podczas zawodów PŚ w Szeged!

Dziewięć finałów i dyskwalifikacja polskich gwiazd podczas zawodów PŚ w Szeged!

To on zastąpi Mbappe? Trener PSG wskazał transferowy priorytet

To on zastąpi Mbappe? Trener PSG wskazał transferowy priorytet

Pani Stanisława skończyła 108 lat! Jak dożyć tego wieku? "Nie wychodzić za mąż"

Pani Stanisława skończyła 108 lat! Jak dożyć tego wieku? "Nie wychodzić za mąż"