MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nieprzesmażone pomidory...
fot. pixabay

Takie błędy popełniamy najczęściej robiąc zupę pomidorową. Różnica w smaku jest ogromna!

Nieprzesmażone pomidory

Przed dodaniem do rosołu należy przesmażyć pomidory. Ich smak wtedy staje się bardziej intensywny, a wszystko dzięki temu, że cukry w nich zawarte ulegają karmelizacji. Do smażenia użyj masła lub oleju - jeżeli używasz koncentratu, również go przesmaż.

Zobacz również

Imponujące samochody retro zjechały na Noc Muzeów w Kartuzach

Imponujące samochody retro zjechały na Noc Muzeów w Kartuzach

Noc Muzeów w Muzeum Techniki i Militariów w Rzeszowie

Noc Muzeów w Muzeum Techniki i Militariów w Rzeszowie

Polecamy

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Putin o propozycji olimpijskiego rozejmu Macrona: „Tą drogą daleko nie zajdziemy”

Putin o propozycji olimpijskiego rozejmu Macrona: „Tą drogą daleko nie zajdziemy”

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało