MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Tak dziś wygląda Jennifer Grey z filmu "Dirty Dancing". Zupełnie nie przypomina dawnej siebie ZDJĘCIA 3.07.2024

red
Jennifer Grey to bohaterka kinowego hitu "Dirty Dancing". Dziś aktorka ma już 64 lata. Taneczny hit był kręcony dokładnie 37 lat temu. Jak obecnie wygląda Jennifer Grey? Zobacz w galerii zdjęć...

Tak wygląda Jennifer Grey w 2024 roku - kliknij

"Dirty Dancing" to jeden z najpopularniejszych filmów lat 80. Jak donoszą zagraniczne media trwają prace nad kolejną częścią dzieła. W roli Baby ponownie zobaczymy Jennifer Grey.

Tak wygląda Jennifer Grey w 2024 roku - kliknij

Filmografia Jennifer Grey

  • 2024: Prawdziwy ból (A Real Pain) jako Marcia
  • 2008: Keith jako Caroline
  • 2006: Road to Christmas jako Claire Jameson
  • 2005: AFI’s 100 Years, 100 'Movie Quotes': The Greatest Lines from American Film jako ona sama
  • 2001: Rytuał (Ritual) jako doktor Alice Dodgson
  • 2000: Gra o miłość (Bounce) jako Janice Guerrero
  • 2000: The Rosie O’Donnell Show jako ona sama (odcinek datowany na 15 listopada 2000)
  • 2000: The E! True Hollywood Story jako ona sama (odcinek z 3 sierpnia 2000: Dirty Dancing)
  • 1999: Wiecie, jak jest... (It’s Like, You Know...) jako Jennifer Grey
  • 1999: The Rosie O’Donnell Show jako ona sama (odcinek datowany na 22 marca 1999)
  • 1998: Odkąd Cię nie ma (Since You’ve Been Gone) jako Patty Reed
  • 1998: The Secrets of My Heart jako Abby Friese
  • 1998: Outrage jako Sally Casey
  • 1997: Red Meat jako Candice
  • 1997: The Player
  • 1996: Lover's Knot jako Megan Forrester
  • 1996: Portraits of a Killer jako Elaine Taylor
  • 1995: Walc z West Side'u (The West Side Waltz) jako Robin Ouiseau
  • 1995: Upadłe anioły (Fallen Angels, odcinek 3 sezonu drugiego: A Dime a Dance)
  • 1995: Przyjaciele (Friends, odcinek 20 sezonu pierwszego: The One with the Evil Orthodontis)
  • 1993: Sprawa dla mordercy (A Case for Murder) (TV) jako Kate Weldon
  • 1992: Wiatr (Wind) jako Kate Bass
  • 1991: Eyes of a Witness jako Christine Baxter
  • 1990: Wymiar sprawiedliwości (Criminal Justice) jako Liz Carter
  • 1990: Murder in Mississippi jako Rita Schwerner
  • 1990: Tylko Ciebie pragnę (If the Shoe Fits) jako Kelly Carter / Prudence
  • 1989: Ogary Broadwayu (Bloodhounds of Broadway) jako Lovey Lou
  • 1989: The 60th Annual Academy Awards jako ona sama
  • 1988: Gandahar (Gandahar, Les Années lumière) jako Airelle (głos)
  • 1987: Dirty Dancing jako Frances ‘Baby’ Houseman
  • 1986: The Equalizer jako Valerie Jacobs (odcinek 3 sezonu drugiego: A Community of Civilized Men)
  • 1986: Wolny dzień Ferrisa Buellera (Ferris Bueller’s Day Off) jako Jeanie Bueller
  • 1985: Cindy Eller: A Modern Fairy Tale (TV) jako Laura Eller
  • 1985: Kolarze (American Flyers) jako Leslie
  • 1984: Cotton Club (The Cotton Club) jako Patsy Dwyer
  • 1984: Czerwony świt (Red Dawn) jako Toni
  • 1984: Buntownik z Eberton (Reckless) jako Cathy Bennario
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jerzy Stuhr nie żyje. Aktor zmarł w wieku 77 lat

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany