Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Świąteczne gotowanie uczestników „MasterChefa” w Porcie Łódź

(izj)
Pieczone jabłko z kaszanką, śledzia w sosie piernikowym oraz jaglany budyń przygotują w najbliższy weekend (19-20 grudnia) w Porcie Łódź uczestnicy telewizyjnego show kulinarnego „MasterChef”.

Spróbować będzie można poza tym bardziej tradycyjnych potraw ich autorstwa, m.in. grillowanego oscypka z konfiturą i miodem, grzanki ziołowej z serem korycińskim, zupy na wędzonce z grzybami oraz piernika w karmelowej polewie. Gotować będą finaliści tegorocznej edycji programu – łodzianka Klaudia Budny oraz pochodzący z Uniejowa - Adam Kozanecki, jak również Karina Zuchora, Sylwia Malinowska i Pieczone jabłko z kaszanką, śledzia w sosie piernikowym oraz jaglany budyń przygotują w najbliższy weekend w Porcie Łódź uczestnicy telewizyjnego show kulinarnego „MasterChef”. z poprzednich edycji programu. Gotowanie i degustacja świątecznych dań odbędzie się w namiocie rozstawionym na parkingu Portu Łódź na świeżym powietrzu, tuż przy wejściu do sklepu Ikea.

Początek o godz. 12. Mistrzów kuchni będzie można spotkać do około godz. 18.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na expressilustrowany.pl Express Ilustrowany