1/14
Chrupiące i pachnące cynamonem ciastka francuskie z dżemem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka francuskie z rabarbarem

Chrupiące i pachnące cynamonem ciastka francuskie z dżemem rabarbarowym. Zobacz, jak łatwo i szybko możesz je przygotować. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/14
Przygotuj dżem rabarbarowy. Możesz użyć gotowego lub zrobić...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka francuskie z rabarbarem. Krok 1

Przygotuj dżem rabarbarowy. Możesz użyć gotowego lub zrobić go samodzielnie. W najbardziej ekspresowej wersji wystarczy poddusić przez 10 minut pokrojone 2 łodygi rabarbaru z 4 łyżkami cukru i wystudzić.

3/14
Przygotuj także cukier wymieszany z cynamonem — taką...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka francuskie z rabarbarem. Krok 2

Przygotuj także cukier wymieszany z cynamonem — taką mieszanką posypiesz wierzch ciastek przed pieczeniem.

4/14
Nastaw piekarnik na 200 stopni. Wyjmij z lodówki dobrze...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka francuskie z rabarbarem. Krok 3

Nastaw piekarnik na 200 stopni. Wyjmij z lodówki dobrze schłodzone ciasto francuskie i roz

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Juwenalia czas zacząć. Barwny pochód przeszedł Piotrkowską ZDJĘCIA

Juwenalia czas zacząć. Barwny pochód przeszedł Piotrkowską ZDJĘCIA

Wypoczynek nad wodą. W Łodzi otwierają się odkryte pływalnie i miejskie kąpieliska

Wypoczynek nad wodą. W Łodzi otwierają się odkryte pływalnie i miejskie kąpieliska

Zobacz również

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Cześć pamięci Dzieci Wojny. Nigdy więcej cierpienia dzieci

Ekipa Naszego Nowego Domu znów w regionie łódzkim

Ekipa Naszego Nowego Domu znów w regionie łódzkim