Organizowany jednocześnie w ponad dwudziestu polskich miastach festiwal kulinarny promuje dobrą kuchnię i wspólne spędzanie czasu przy stole.
W wiosennej edycji Restaurant Week w Łodzi udział zapowiedziało 36 renomowanych restauracji, które specjalnie na to wydarzenie przygotują swoje popisowe menu, składające się z przystawki, dania głównego oraz deseru, w cenie 39 zł.
Wśród wydarzeń towarzyszących festiwalowi jest m.in. pokaz filmu „McImperium” w kinie „Charlie” (30 kwietnia) i warsztaty w Studio Kulinarnym „Baccaro” z udziałem m.in. zwycięzcy „Hell’s Kitchen” Damiana Marchlewicza i finalistki „Master Chefa” Klaudii Budny. Pełen program i rezerwacje na: restaurantweek.pl.
KARTKI WIELKANOCNE
ŻYCZENIA WIELKANOCNE
Do której godziny czynne są sklepy w Wielką Sobotę
Co do wielkanocnego koszyczka
Do której godziny święcenie koszyczków
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?