5 z 5
Bakłażana przed włożeniem do nagrzanego piekarnika należy...
fot. 123rf.com/jessmine/zdjęcie ilustracyjne

Bakłażan w całości

Bakłażana przed włożeniem do nagrzanego piekarnika należy dokładnie nakłuć, aby nie powstało ryzyko wybuchu warzywa podczas pieczenia. Gromadząca się w warzywach para wodna będzie się ulatniać przez otwory.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na shownews.pl

Zobacz również

Bajecznie kolorowe motyle w Orientarium!

Bajecznie kolorowe motyle w Orientarium!

Tak się bawią na balu maturalnym tegoroczni absolwenci IX Liceum Ogólnokształcącego

Tak się bawią na balu maturalnym tegoroczni absolwenci IX Liceum Ogólnokształcącego

Polecamy

Przed klasztorem w Brzezinach powstały kwiatowe dywany! To tradycja na Boże Ciało

Przed klasztorem w Brzezinach powstały kwiatowe dywany! To tradycja na Boże Ciało

Tak dziś wygląda Joanna Jabłczyńska ZDJĘCIA. Prowadzi sielskie życie

Tak dziś wygląda Joanna Jabłczyńska ZDJĘCIA. Prowadzi sielskie życie

Dodatkowe linie MPK do atrakcyjnych miejsc wypoczynku i rekreacji

Dodatkowe linie MPK do atrakcyjnych miejsc wypoczynku i rekreacji