Głównym daniem z przepisu Magdy Gessler jest ciabatta z bolognese w cenie 35 zł. Oprócz tego można zjeść pizzę także w kawałku (11 zł), sałatkę (3 rodzaje) za 20zł oraz napić się soki ze świeżych warzyw za 19 zł. Podczas finałowej kolacji goście przy wysokich stolikach mogli skosztować zrewolucjonowanej kuchni, napić się soku i wymienić wrażeniami. Zgodnie twierdzili, że było pysznie.
Przystanek Italia w Łodzi po Kuchennych Rewolucjach. Tak się...
Magda Gessler w Hot Devil Pizza przy ul. Limanowskiego pojawiła się w połowie sierpnia. Właściciel pizzerii, Tomasz Heller, prowadził lokal od kilku lat i karmił mieszkańców pizzą oraz kebabem. Jak twierdził, łodzianie najchętniej zamawiali włoski placek z szynką i pieczarkami. W menu małej pizzerii były też sałatki, ale rzadko, kto po nie sięgał. Podobnie było z przyjmowaniem gości w środku. Klienci najczęśćiej zamawiali ją na wynos, a dostawcą był sam właścieciel.
- Jestem pizzermenem, dostawcą i pomocą kuchenną w jednym ciele - opowiada Heller. - Pracuje siedem dni w tygodniu od rana do wieczora. W Wakacje pomaga mi mama...
Kuchenne Rewolucje w lokalu przy ul. Limanowskiego w Łodzi po kilku dniach zostały przerwane z powodu problemów zdrowotnych prowadzącej program. Z opisu umieszczonego na profilu facebookowym Magdy Gessler można wnioskować, że doznała ona zapalenia wyrostka i musiała poddać się zabiegowi. Gdy doszło do siebie wraz z ekipą wróciła na łódzką Limankę.
Emisja programu z łódzkim lokalem planowana jest na 2 listopada.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?