Dania z dynią w roli głównej PRZEPISY
Co zrobić z dyni oto proste PRZEPISY na potrawy i przetwory z dyni...
Zupa dyniowa z kandyzowanym bekonem
Szukasz przepisu na pyszną zupę dyniową? Podpowiadamy
Tartaletki z kremem mascarpone i dynią
Co zrobić z dyni? Oto przepis na tartaletki z kremem mascarpone i dynią.
Przepis na kurczaka w jogurcie i z marchwią
Szef kuchni Marcin Budynek przedstawia przepis na kurczaka w jogurcie w aromatycznych przyprawach z pieczoną marchwią z tymiankiem, miodem i borówkami.
Rozpoczął się sezon na szparagi
Na rynkach i w sklepach pojawiły się krajowe szparagi. Łodzianie je bardzo lubią. Ile kosztuje ten warzywny smakołyk? Co można z niego przygotować?
Skromnie lub na bogato. Zobacz 30 sposobów na potrawy z jaj
Nie ma chyba ważniejszego i bardziej wszechstronnego produktu spożywczego niż poczciwe jajko. Można je przygotować na setki sposobów. Oto 30 z nich.
Torty komunijne to dziś dzieła sztuki
Tort na komunię to podstawa. Ten wypiek stał się czymś obowiązkowym na wielu ważnych uroczystościach, a Pierwsza Komunia Święta bez wątpienia do takich należy....
Przepis na pyszną golonkę. Jak zrobić miękką golonkę
Przepis na pyszną golonkę. Jak zrobić miękką golonkę? GOLONKA PRZEPIS...
Oryginalny przepis na gulasz węgierski
Przedstawiamy przepis na gulasz węgierski nadeslany od naszego czytelnika:...
Rozgrzewająca zupa krem z dyni - przepis szefa kuchni
Restauracja „Česky film” nową sezonową kartą menu odchodzi od kuchni naszych południowych sąsiadów, składając hołd rodzimej jesiennej królowej - dyni
Jesteś fanem pizzy! Sprawdź się w tym pysznym quizie!
Uważasz, że jesteś ekspertem od pizzy? Sprawdź czy to wyśmienite danie ma przed tobą jakiekolwiek tajemnice!
25 sierpnia jest Dzień Polskiej Żywności. Kochamy wracać do smaków dzieciństwa
25 sierpnia obchodzimy Dzień Polskiej Żywności. Warto przy tej okazji sięgnąć po lokalne produkty, przypomnieć sobie smaki dzieciństwa, spojrzeć na tradycje...
Leczo przepis. Szybki i prosty PRZEPIS na leczo. Jak zrobić
Leczo przepis. Szybki i prosty PRZEPIS na leczo. Jak zrobić leczo? Wakacje to czas, kiedy stragany uginają się pod ciężarem owoców i warzyw. Jest w czym...
Alon Than poleca SOS TERIYAKI DO ŁOSOSIA
Przepisy kulinarne. SOS TERIYAKI DO ŁOSOSIA według Alona Thana.
Jajka faszerowane w skorupkach, z łososiem, tuńczykiem
Jajka faszerowane to łatwy i smaczny poczęstunek. Idealna przekąska na zimno oraz na ciepło. Jak zrobić jajka faszerowane w skorupkach, z łososiem lub...
Biała kiełbasa - test - jaka powinna być biała kiełbasa
Prawdziwa biała kiełbasa musi zawierać 80 proc. mięsa wieprzowego. Najlepiej jeśli jest to połączenie mięsa z szynki i łopatki....
Tym przepisem Jacek ujął jurorów
Jacek Darnowski z kl. IIID Technikum Gastronomicznego w ZSG „Gastronomik” w Łodzi wygrał XX Jubileuszowy Małopolski Konkurs Szkół Gastronomicznych, jaki odbył...
Faworki - przysmak jedzony nie tylko w karnawale
Zgodnie z oczekiwaniami cukierników na faworki był wczoraj największy popyt. Szczególnie, że niewiele osób ma czas, by smażyć je samodzielnie – jak kiedyś...
Prezent na walentynki 2019. Coś słodkiego...
Słodycze są chyba jednym z najpopularniejszych upominków, jakie dziś łodzianie będą ofiarowywać osobom, które kochają....
Pierogi, jakich nigdy nie próbowałeś
Zielone pierogi powstają, gdy ciasto zmiesza się ze szpinakiem, do czerwonych dodaje się pomidory, a do żółtych kurkumę. Wypełnienie pierogów to tylko kwestia...
Walentynki w łódzkich restauracjach. Wykwintne menu dla dwojga
Nie tylko w handlu trwa już alert przed zbliżającymi się walentynkami. Gromadzi siły i kusi ofertą także łódzka gastronomia.
Popularne
Najnowsze firmy
Dodano 15 godzin temu w kategorii Dietetyk
Dodano wczoraj w kategorii Psycholog
Dodano wczoraj w kategorii Sklep
Dodano wczoraj w kategorii Sklep spożywczy