Składniki:
- 250 g sera typu brie
- 200 g rukoli
- 4 gruszki
- 2 łyżki octu balsamicznego
- 10 łyżek oliwy z oliwek
- 15 orzechów, np. włoskich
- sos sałatkowy typu francuskiego.
Przygotowanie:
Wymieszaj oliwę, ocet balsamiczny i sos sałatkowy. Umytą rukolę wymieszaj z serem pokrojonym w kostkę i gruszką, z której usuń najpierw gniazda nasienne, pokrojoną w grube plastry. Polej sosem i wymieszaj wszystko, potem posyp orzechami. Podawaj od razu po przyrządzeniu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Koroniewska po śmierci matki została zupełnie sama. Smutne, co mówi o relacji z ojcem
- Paulla prała brudy z ojcem swojego dziecka. Teraz on ma raka. Padły słowa o żerowaniu
- Andrzej Piaseczny przeszedł operację? Wygląda na to, że chciał ukryć opatrunki...
- Kim jest córka Kowalewskiego? Gabriela idzie w ślady rodziców. Będzie wielką gwiazdą?