5/7
Ciasto należy piec ok. 25 minut w temperaturze 180°C...
fot. archiwum polskapress

Ciasto należy piec ok. 25 minut w temperaturze 180°C (góra-dół), do zarumienienia. Następnie pozostaw je do ostygnięcia.

6/7
Masło (pokrojone na kawałki), śmietanę, czekoladę (połamaną...
fot. archiwum polskapress

Masło (pokrojone na kawałki), śmietanę, czekoladę (połamaną na kawałki) i cukier puder przełóż do garnka. Podgrzewaj na małej mocy palnika ciągle mieszając, aż do połączenia się składników. Na koniec wylej ciasto masą czekoladową.

7/7
I gotowe! Smacznego!
fot. archiwum polskapress

I gotowe! Smacznego!

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na shownews.pl

Zobacz również

Wtorek ze skokiem o tyczce w Łodzi

Wtorek ze skokiem o tyczce w Łodzi

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Polecamy

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź