Przepis na grillowane warzywa z makaronem ryżowym

(lb)
sfera pr
Sezon na grillowanie wkrótce się rozpocznie. Dla miłośników zdrowego jedzenia mamy doskonałą propozycję na wykorzystanie grillowanych warzyw w sałatce z makaronem ryżowym.

Składniki:

  • makaron ryżowy – 250 g,
  • cukinia – 1 średnia,
  • bakłażan – 1 szt.,
  • natka pietruszki,
  • listki bazylii,
  • przyprawa do grilla, sól, pieprz.

Przygotowanie:

makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu. Wcześniej umytą cukinię i bakłażana kroimy w grubsze plastry i posypujemy przyprawą. Tak przygotowane warzywa grillujemy, pilnując, żeby się nie przypaliły. Na koniec wykładamy na talerz makaron, cukinię i bakłażana. Całość posypujemy posiekaną natką pietruszki i dekorujemy świeżym listkiem bazylii.

Erotyczne karaoke. Próbują śpiewać podczas... masturbacji [TYLKO DLA OSÓB PEŁNOLETNICH]

Potrawy z warzyw i owoców

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie