5/11
Gotuj masę na małym ogniu przez ok. pół godziny, co jakiś...
fot. Katarzyna Puczyńska

Karmelki kokosowe. Krok 3

Gotuj masę na małym ogniu przez ok. pół godziny, co jakiś czas mieszając, by karmel nie wykipiał. Dobrze, jest nie oddalać się za daleko od garnka.

6/11
Gotową, gęstą masę karmelową przelej do miseczki.
fot. Katarzyna Puczyńska

Karmelki kokosowe. Krok 4

Gotową, gęstą masę karmelową przelej do miseczki.

7/11
Do jeszcze ciepłej masy dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj....
fot. Katarzyna Puczyńska

Karmelki kokosowe. Krok 5

Do jeszcze ciepłej masy dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj. Wstaw całość do lodówki na godzinę.

8/11
Teraz wystarczy jedynie uformować kulki rękami i obtoczyć w...
fot. Katarzyna Puczyńska

Karmelki kokosowe. Krok 6

Teraz wystarczy jedynie uformować kulki rękami i obtoczyć w wiórkach kokosowych. Jeśli masa klei się do rąk, zamocz dłoń zimną, przegotowaną wodą.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Przerabiają klub Do Sopotu. Co to oznacza dla otwarcia? ZDJĘCIA

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Monika Mazur-Chrapusta prywatnie. Lubi adrenalinę. ZDJĘCIA, WYWIAD

Zobacz również

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Kinga Różyńska wciąż będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA