Pasta z tuńczyka
Pasta kanapkowa z tuńczykiem i serem smakuje wyśmienicie. Jest delikatna, ale dość sycąca. Polecamy podać ją z dodatkiem np. świeżej papryki. Kliknij link i wypróbuj: przepis na pastę z tuńczyka i twarogu.
Awanturka
Awanturka, czyli popularna dawniej pasta kanapkowa ze szprotek to pyszny pomysł na śniadanie. Warto przypomnieć sobie jej smak. Polecamy nasz przepis: pasta ze szprotek.
Hummus
Na śniadanie warto przygotować także domowy hummus. To wartościowa pasta z ciecierzycy doprawiona czosnkiem i wędzoną papryką. Sprawdź i wypróbuj: przepis na pastę z ciecierzycy.
Pasta z bobu
Pasta kanapkowa z bobem to hit. Jest bardzo smaczna, sycąca i wyrazista. Jej przygotowanie nie jest bardzo trudne. Wystarczy tylko wcześniej ugotować i wystudzić bób. Przekonaj się, jak świetnie smakuje. Kliknij link:przepis na pastę z bobu.