1/2
Do obtoczenia popękanych ciasteczek czekoladowych używa się...
fot. Getty Images/Irina Taskova/zdjęcie ilustracyjne

Popękane ciastka czekoladowe

Do obtoczenia popękanych ciasteczek czekoladowych używa się cukru pudru.

2/2
Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba...
fot. Getty Images/Lilechka75/zdjęcie ilustracyjne

Popękane ciasteczka czekoladowe

Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba schłodzić w lodówce przez kilka godzin, aż będą miały gęstą konsystencję.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na shownews.pl

Zobacz również

Oblał żonę benzyną i podpalił. Co ustalili śledczy?

Oblał żonę benzyną i podpalił. Co ustalili śledczy?

Zatrzymanie Wiktora K. w Paryżu. Jak wpadł? Co mu grozi?

Zatrzymanie Wiktora K. w Paryżu. Jak wpadł? Co mu grozi?

Polecamy

Justyna Łysiak nadal będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Justyna Łysiak nadal będzie siatkarką Grot Budowlanych Łódź

Maturzyści na językach. Maraton  egzaminacyjny trwa. ZDJĘCIA z Technikum 19 w CKZiU

Maturzyści na językach. Maraton egzaminacyjny trwa. ZDJĘCIA z Technikum 19 w CKZiU

Czy Widzew wbije gwóźdź do zawodowej trumny Waldemara Fornalika?

Czy Widzew wbije gwóźdź do zawodowej trumny Waldemara Fornalika?